BTTDD Çanakkale Temsilciğinden ÇOMÜ TÖMER’e Ziyaret.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Çanakkale Temsilciliği 22 Mayıs Pazartesi günü ÇOMÜ TÖMER’e nezaket ziyaretinde bulundu. BTTDD Çanakkale temsilcileri olan Hamit GİROĞLU, Umut YUNUS ve Melis AMET MEMET ÇOMÜ TÖMER müdürü Prof. Dr. Bünyamin BACAK’ı ziyaret ederek Batı Trakya Türklerine göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkürlerini bildirdiler. Ziyarettin bir nişanesi olarak Prof. Dr. Bünyamin BACAK’a plaket takdim eden temsilciler, Çanakkale’de okuyan Batı Trakyalı öğrencilerin yanında, TÖMER’in “Batı Trakya Bölgesi’nde Yaşayan Türk Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi” ile Batı Trakya’daki Türk öğrencilere de verilen desteğin önemini vurguladılar.