Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ÇOMÜ TÖMER’e Ziyaret

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı ŞENEL, Gençlik Merkezi liderleri Esin AKAR ile Hakan SAVRAN 28.07.2023 tarihinde merkezimize ziyarette bulundular. Yapılan görüşmede Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı ŞENEL,  TÖMER ile ortak projeler gerçekleştirmek için istekli olduklarını ifade ettiler. TÖMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Melek KALIN SALI, Müdür Yardımcıları Öğr Gör. Özgür ÜSTÜN, Öğr. Gör. Nilsu TARHAN da 2023-2024 dönemi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılacak iş birliğinden memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

TÖMER’de Türkçe öğrenen yabancı uyruklu öğrencilerimiz ve akademik personelimiz ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünün paydaş olarak yapacakları sosyal ve kültürel etkinliklerin, başta Çanakkale olmak üzere ülkemizi, kültürümüzü, üniversitemizi ve TÖMER’i tanıtma noktasında oldukça etkili olacağını vurgulayan TÖMER Müdürü Melek KALIN SALI, Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı ŞENEL’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.