ÇOMÜ TÖMER Batı Trakya Projesi Yönetim Ekibi Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ'ı Ziyaret Etti.

Proje Yöneticisi ve TÖMER Müdürü Doç.Dr. Abdullah ŞAHİN, proje eğitim danışmanı Doç.Dr. Esin YAĞMUR ŞAHİN, proje koordinatör yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Yasemin UZUN TULGAR ve proje matertal tasarımı ekibi koordinatörü Okt. Cumali YAŞAR'dan oluşan ÇOMÜ TÖMER Batı Trakya Projesi yönetim ekibi "Batı Trakya Bölgesi'nde Yaşayan Türk Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi" hakkında Lapseki Belediye başkanı Eyüp YILMAZ ile birlikte bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Projenin geçmişi, bugünü ve yarını hakkında Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ bilgilendirildi. Başkan YILMAZ bu projenin ülkemiz ve Çanakkale adına önemli bir adım olacağını belirterek proje ekibine teşekkür etti. Proje kapsamında düzenlenecek şenlik ve sertifika töreni için Lapseki Belediyesi "Batı Trakya Bölgesi'nde Yaşayan Türk Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi"ne destek sözü verdi.