ÇOMÜ TÖMER Öğrencileri “2017 Türk Dili Yılı” Etkinliğinde

2017 yılının “Türk Dili Yılı” ilan edilmesinden dolayı yıl boyunca çok sayıda bilim, kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Bu kapsamda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Prof. Dr. Mustafa ÖNER’in düzenlediği “Dilimiz Kimliğimiz” konferansına ÇOMÜ TÖMER olarak katılım sağladık. TÖMER’de Türkçemizi öğrenen yabancı uyruklu öğrenciler Türk dili, tarihi ve coğrafyasını konu alan zengin içerikli konferansta bulunmaktan çok memnun oldular. ÇOMÜ TÖMER’in benimsediği çağdaş eğitim ilkeleri kapsamında bir ders etkinliği olarak gidilen bu konferans öğrencilerimiz için de çok verimli oldu. Sonrasında, TÖMER öğrencilerinin konferans boyunca aldıkları notlar ders içi Türkçe etkinliği kapsamında değerlendirildi.