ÇOMÜ TÖMER Öğrencileri Lapseki'deki Kahvaltıda Buluştu

Dünyanın dört bir yanından Çanakkale'ye gelerek üniversite eğitimlerini sürdürecek olan yabancı öğrenciler kahvaltıda bir araya geldi. Samimi bir havada geçen etkinlikte, ÇOMÜ TÖMER'de Türkçe öğrenen ve bu sene ilk kez Türkiye'ye gelen öğrenciler, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve eşi Hacer Yılmaz ile kahvaltıda buluştu. Lapseki Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda öğrencilerle tek tek tanışan Başkan Yılmaz duygularını "Bizler sizleri birer elçi olarak görüyoruz. Türkçemizi ve güzide şehirlerimizi yerinde gezerek ülkemizi yeniden tanıyorsunuz. Dışarıda yapılan algı operasyonlarının aksine ülkemizin geldiği refah ve kat ettiği mesafe herkesin malumudur. Sizler de gönül elçilerimiz olarak burada gördüklerinizi ve tecrübe ettiklerinizi ülkeleriniz de anlatmalı ve bizlerin elçisi haline gelmelisiniz" şeklinde ifade etti.

Öğrencilerin memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bol bol fotoğraf çektirmelerinin ardından etkinlik sona erdi.