Öğrencilerimizden Seramik Çalışması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkçe ve Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Türkçe öğrenen öğrenciler, derslerin yanı sıra çeşitli etkinliklerle hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hem de sanatsal ve kültürel değerlerimizi yakından tanıyıp Çanakkale’nin ve ülkemizin değerlerini öğreniyorlar.

Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca ÇOMÜ TÖMER’de burslu olarak öğrenim gören ve yaz döneminde Akademik Türkçe eğitimi alan farklı ülkelerin öğrencileri, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Sanatçı Şeref DOĞAN’IN sanat atölyesinde “Seramik’in Tarihi”, “Çanakkale Seramikleri”, ve “Seramik’in Yapım Aşamaları” konularında ders alıp uygulama çalışması yaptı.

lar.