TÖMER Öğrencileri Çanakkale Halk Kültürüyle Tanıştı

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencilerine Türk Halk Kültürü ve Çanakkale Halk Kültürünü anlatmak amacıyla 15 Mart 2024 tarihinde saat 14.00'da Öğr. Gör. Nilay AĞAN tarafından tanıtım yapıldı.

Konferans olarak düzenlenen toplantıda Öğr. Gör. Nilay AĞAN Türk örf ve adetleriyle ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Konferansta Türklerin yeme-içme gelenekleri, bayramları, düğünleri, cenaze törenleri, kıyafetleri, yörelerin efsanevi ve menkıbevi anıtları gibi kültürel değerleri Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi öğrencilerine anlatıldı.
AĞAN, farklı kültürlerden gelen öğrencilerle kendi kültürleri hakkında sohbet etti.

Konferans, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek KALIN SALI'nın Öğr. Gör. Nilay AĞAN'a teşekkür etmesi ve belge takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.