TÖMER Ögrencilerine Temel İlk Yardım Semineri

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ögrencileri için bir ilk yardım semineri düzenledi. "Temel İlk Yardım" konulu seminer, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Ögr. Üyesi Hüseyin Koçak  tarafından 7 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Seminerde Dr. Ögr. Üyesi Hüseyin Koçak, ilk yardım bilgisinin önemine değinerek ögrencilere karşılaşabilecekleri vakalarda ilk yardım  bilgileriyle hayat kurtarabileceklerinden bahsetti. Koçak; videolar, görseller ve uygulamalarla öğrencilerin hangi acil durumlarda ne yapmaları gerektigini etkili bir şekilde aktardı.

Seminer, TÖMER müdüresi Dr. Ögr. Üyesi Melek KALIN SALI'nın teşekkür konuşması ve Dr. Ögr. Üyesi Hüseyin KOÇAK'a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.