ÇOMÜ TÖMER’de Kültür Etkinlikleri

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) olarak uluslararası öğrencilerimizle Trakya Üniversiteler Birliği içerisinde birlikte yer aldığımız Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi TÖMER öğrencilerini kampüsümüzde ağırladık.

ÇOMÜ TÖMER öğrencileri ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi TÖMER öğrencileri arasında kaynaşma ve tanışma etkinliği yapıldı. Etkinliğe NKÜ TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR ve öğretim görevlileri de katıldı. ÇOMÜ TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek KALIN SALI ile NKÜ TÖMER müdürü üniversitelerde yürütülen Türkçe Eğitimi ve Öğretimi üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Etkinlikte ev sahibi olarak ÇOMÜ öğrencileri misafirlerini ağırladı. Öğrencilerimiz, NKÜ TÖMER öğrencilerine üniversitemizi ve  ÇOMÜ TÖMER’i tanıttı. Çanakkale gezisiyle birlikte öğrenciler birbirleriyle keyifli vakit geçirdiler.