TÖMER Kültür Etkinlikleri " Bahara Hoş Geldin "

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğrenim gören uluslararası öğrenciler tarafından 07.03.2024 tarihinde "Bahara Hoş Geldin" etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde gerçekleştirilen etkinliğe, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ile Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ katılım sağladı. İlgili ülkeler için hazırlanmış tanıtım masalarını gezen Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, kendilerini ve ülkelerini Türk dilinde ifade eden öğrencilerle sohbetten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Rektörlük düzeyinde katılımla gerçekleşen "Kültür Etkinliği" TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek KALIN SALI'nın davetlilere teşekkür konuşması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.