TÖMER Ögrencileri Tarafından Düzenlenen Konuşma Etkinlikleri Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi TÖMER ögrencileri tarafından her hafta salı ve perşembe günü 17.30 ile 19.15 saatleri arasında düzenlenen "Native Speaker TÖMER Students" konuşma etkinlikleri 01.02.2024 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından ziyaret edildi.

Rektör Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Fransızca ve İngilizce etkinliklerine bizzat katılarak ögrencilerin faaliyetlerini yerinde izledi ve konuşma etkinliklerinde gösterdikleri performansı çok beğendiğini ifade etti. Ayrıca Erenoğlu, imkanı oldukça kendisinin de TÖMER öğrencilerinin düzenlediği bu etkinliğe sık sık katılacağını dile getirdi.

Konuşma etkinliğinde yer alan TÖMER öğrencileri ise rektör düzeyinde bir katılımdan dolayı çok memnun kaldıklarını ve motive olduklarını belirterek ikinci akademik dönemde de ilgili faaliyette görev almak istediklerini ifade etti.