TÖMER Öğrencilerine “Afet Farkındalık Eğitimi” Konulu Seminer verildi.

Universitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencilerine ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları kazandırmak amacıyla Arama ve Kurtarma Görevlisi Sedat KOCAMAN tarafından 26.04.2024 tarihinde Cemil Meriç Konferans Salonu'nda “Afet Farkındalık Eğitimi” konulu seminer verildi.

Seminerde TÖMER öğrencilerine; başta deprem olmak üzere ülkemizde görülen afetlere yönelik olarak afet öncesinde yapılması gereken hazırlıklar, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anlar, iletişim ve tahliye ile ilgili bilgiler verildi.

Seminer, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek KALIN SALI’nın Arama ve Kurtarma Görevlisi Sedat KOCAMAN’a teşekkür belgesini takdim etmesi ile sona erdi.