TÖMER Öğrencilerine “Almanya’da Türkçe Öğretiminin Güncel Durumu” Adlı Konferans Gerçekleştirildi.

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (TÖMER) düzenlediği “Almanya’da Türkçe Öğretiminin Güncel Durumu” adlı konferans 19.04.2024 tarihinde saat 18.30’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Dr. Sevim İNAL moderatörlüğünde yürütülen konferansta konuşmacı olarak Duisburg-Essen Üniversitesinden Dr. Ekin ŞEN yer aldı. ŞEN, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencilerine “Almanya’da Türkçe Öğretiminin Güncel Durumu” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Almanya’daki Türkçe öğretim kurumları ve kurumların ihtiyaçları hakkında bilgiler verdi.

Konferans, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek KALIN Salı’nın Dr. Ekin ŞEN’e teşekkür etmesi ile sona erdi.