Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğünden TÖMER’e ziyaret

Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ile Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğü arasında, akademik ve idarî personelin de katılımıyla 07.08.2023 Pazartesi günü bir toplantı düzenlenmiştir. TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melek Kalın Salı ve Uluslararası öğrenci ofis koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YILDIZ başkanlığında gerçekleşen toplantıda karşılıklı olarak her iki kurumun kalite standartlarını yükseltmek, daha verimli olabilmek, birlikte iş birliği içinde daha etkili çalışabilmek adına neler yapılabileceği konuşulmuştur. Yapılan değerlendirmeler ışığında; Yeni Akademik Yıla güçlü ve etkili bir başlangıç yapabilmek için öneriler sunulmuş, alınacak tedbirler görüşülmüş, toplantı karşılıklı iyi dileklerle noktalanmıştır.

ÇOMÜ- Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğüne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.