ÇOMÜ TÖMER Öğrencileri ile Konuşma Etkinliği

Bilindiği gibi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde (TÖMER) uluslararası öğrenciler Türkçenin inceliklerini ve kültürümüzü öğrenmektedir. “Öğrenme karşılıklı olursa daha anlamlı olur.” düşüncesiyle yola çıkan ÇOMÜ TÖMER ile Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Genç Ofisi, uluslararası öğrencilerimizden gelen talep üzerine bir etkinlik planlamıştır.

Ana dili konuşurlarıyla (native speaker) yapılan yabancı dil pratiğinin çok kıymetli olduğu günümüzde uluslararası öğrencilerimizin gönüllü olarak katılım sağlayacakları bir konuşma etkinliği planlanmıştır. Ücretsiz olan bu etkinlikte İngilizce, Rusça ve Fransızca üzerine konuşma etkinlikleri gerçekleştirilecek ve bu etkinlik haftada iki gün, ikişer saat olmak üzere dört hafta boyunca sürecektir.

Terzioğlu Kampüsü içinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Genç Ofisi’nde, 23 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Konuşma Etkinlikleri” kontenjanı, İngilizce için 30 (15+15), Fransızca için 15, Rusça için 15 kişi ile sınırlıdır. Ders günleri ve saatleri aşağıda belirtilen konuşma etkinliklerimize kayıt yaptırmak gerekmektedir.

• İngilizce 1. Grup: Salı (17.30-19.15)
  • İngilizce 2. Grup: Perşembe (17.30-19.15)
  • Rusça Grubu: Salı (17.30-19.15)
  • Fransızca Grubu: Perşembe (17.30-19.15)